Brady Trade inaugureaza cel mai nou service auto autorizat marca AUDI din Bucuresti

Compania Brady Trade a devenit, începând cu anul 2022, service auto autorizat pentru marca Audi. Extinderea vine pe o bază solidă a experienței de peste 25 de ani în domeniul mecanicii auto de marcă și pe o tradiție care a pornit încă din 1998 cu servicii pentru autoturisme ŠKODA, și, ulterior, pentru marca Volkswagen, atât pentru vehicule de pasageri, cât și pentru cele comerciale. 

Încrederea pe care clienții noștri, posesori ale unor apreciate mărci de autovehicule, ne-au acordat-o în toți acești ani ne-a întărit motivația de a veni în întâmpinarea unei categorii mai largi de conducători auto știind că mărcile de vehicule de fabricație germană sunt o preferință importantă pentru piața auto din România. 

Acum, posesorii de autovehicule Audi pot beneficia de cunoștințele și de experiența mecanicilor și tehnicienilor noștri în cadrul unui service auto Audi autorizat dotat cu tehnologie germană de ultimă generație în domeniul diagnosticării și reparațiilor auto.  

La Brady Trade vei descoperi avantajele tarifelor excelente la manoperă și la întreaga gamă de piese de schimb originale, timpului redus de programare, de maxim 24 de ore și ale ofertelor de mașini la schimb pentru perioada în care vehiculul tău este în service. 

De asemenea, firma noastră pune la dispoziția clienților consultanță în asigurări precum și servicii de încredere în privința constatărilor de daune auto.

Diagnoza modelelor de vehicule produse de grupul Volkswagen ( Audi, Škoda, VW, etc.)  este una sigură și de maximă precizie grație dotărilor tehnologice avansate care includ calculatoare de ultimă generație și testere cu actualizări la zi ale bazelor de date ale producătorului pentru fiecare marcă. În plus, service-urile auto Brady înglobează toate ramurile tehnologice, de la mecanică, înlocuire consumabile și mentenanță preventivă, tinichigerie și vopsitorie și până la reglarea geometriei dar și linie ITP autorizată RAR. 

Eforturile noastre continue sunt concentrate către obiectivul major de a oferi un sprijin continuu, calitate, eficiență și durabilitate produselor, serviciilor și lucrărilor executate clienților noștri. 

Despre Brady Trade SRL

Brady Trade este unul dintre cei mai importanți dealeri autorizați din rețeaua Porsche România ai mărcilor ŠKODA, Volkswagen și Weltauto din România și unul dintre cele mai avansate service-uri auto pentru modelele grupului VW.  

Ne poți contacta oricând la sediul nostru din B-dul Iuliu Maniu nr. 291-301, sector 6, București, prin e-mail la adresa office@bradytrade.ro sau telefonic la unul din numerul 021-318.76.50.

www.bradytrade.ro